Jouw Rewards Account én ACTIEMAAND April
Yomi & Loutje's nieuwsbrief
~ April wordt een heuse feestmaand! ~
Owjeah want op 26 april wordt ik 30 (!) en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan :-) Het wordt een maand vol acties met als kers op de taart:
het verloten van de GIVE-AWAYZZ (jaja meervoud). Houd onze facebookpagina in de gaten en mis geen enkele actie!
En delen maar.. die vreugde :-D
LIKE en VOLG DE FACEBOOKPAGINA
Klantenkaart zonder kaart mét rewardspunten!
NIEUW! Door de stopzetting van Citie* gingen we op zoek naar een eigen systeem om jou te bedanken voor je vertrouwen. Nog geen klantenaccount? Maak er snel één aan op onze webshop!
Vanaf heden krijg je (met je klantenaccount) automatisch 30 eurocent in je "rewards account" per aankoopschijf van 10 euro. Vanaf 3.5 euro kan je dit omzetten in een voucher en besteden in de winkel of webshop.
*Nog een kaart met waarde op uit onze winkel? Kom langs en we zetten dit om!
Een ecologische kinderwagen?!
De kinderwagen van Greentom is niet alleen super licht, gemakkelijk in gebruik én soepel in de bochten. Hij is gemaakt van natuurlijke en gerecycleerde materialen. Fantastisch!
Je allereerste aankoop is er één met alle liefde en respect voor moeder aarde. Het ontwerp is eenvoudig en de kleurencombinaties eindeloos. Alle kleuren zijn bij ons verkrijgbaar!
Bekijk de brochure
Bescherm je kindjes tegen de zon!
Je kindjes insmeren om ze te beschermen tegen de zon zonder zorgen over nanodeeltjes of andere schadelijke stoffen die in de huid kunnen dringen? Gebruik zonnecrème met een minerale filter zoals die van Attitude. Ook beschikbaar in familypack én in een stick.
En voor de veiligheid ook nog een leuk zonnehoedje en een zonbeschermend pak!
Bekijk producten voor in de zon
Infosessie Wasbare Luiers
Twijfel je om de overstap te maken naar wasbare luiers maar weet je niet zeker of het wel iets voor jullie is? Ben je al helemaal gemotiveerd maar weet je niet waar te beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?

In deze info verdiepen we ons in het "wasbaar luieren"
Zaterdag 21 april 2018 om 18u
PS voor wie al wasbare luiers gebruikt: JAAA, je ziet het goed, de schattige baby draagt een overbroekje van Milovia.. We verwachten ze binnenkort in de winkel :-D
JOUW ecologische geboortelijst bij Yomi & Loutje
Wil je het verschil maken van bij het begin? Verzamel alles wat je nodig hebt voor een ethische, ecologische, duurzame, praktische én mooie baby-uitzet op je online geboortelijst of kom langs in de winkel!
Ons aanbod is niet alleen ecologische en ethisch verantwoord, het is ook praktisch en boordevol must-haves zoals auto- en eetstoelen, meubelen, een park en bed, eco-matrassen, afsluithekjes, eco-babyfoons,...
Bovendien hebben we een heel persoonlijke aanpak en staan we altijd voor je klaar!
NEWBORN tot TIENER
Body's, pyjama's, kleedjes, broekjes, t-shirt, truien,.. allemaal gemaakt van biokatoen.

Er zitten geen vuile chemicaliën in waardoor het geen allergische reacties uitlokt én dus veel beter is voor je kindjes huid.

Bovendien is alles heerlijk zacht en van superieure kwaliteit!
Bekijk ons assortiment
ETHISCH & GOTS gecertifieerd
Alle kleertjes zijn gecertifieerd met het Global Organic Textile Standerd label. Dat wil zeggen dat het hele traject - vanaf het eerste katoenzaadje tot het afgewerkte product - volledig ethisch verloopt.

Elke persoon die meewerkt aan de kledij wordt op een eerlijke manier verloont, werkt in veilige omstandigheden en heeft rechten!
GOTS wat?
DUURZAAM
Door de opvallend lange levensduur maak je eenvoudig meerdere kindjes gelukkig met kleertjes van Frugi: geef ze door of verkoop ze aan een mooie prijs tweedehands!

De maten van Frugi vallen ruim (ideaal bij wasbare luiers) waardoor het lijkt alsof je kindje maar niet uit de kleertjes groeit!

Meer dan zijn geld waard dus :-)
Waarom duurzaam?
Edenred | Sodexo | Monizze
Ben je ook gezegend met een werkgever die EcoCheques uitdeelt? Of voelt het als een vloek omdat je nu al ongeveer al je toestellen hebt vervangen door nieuwe met een AAA+ label :-)
Geen nood, bij Yomi & Loutje kan je zowat 97% van de producten met ecochecques betalen!
Zowel met papieren als electronische: EcoPass en Ecochecque
Mamayoga & Babymassage
Volledig opgeslorpt door je rol als mama? Of gewoon zin om wat meer tijd door te brengen voor jezelf én je kindje? Kom dan naar de mamayoga op vrijdagen: een leuke ont-moeting met andere mama's, yoga waarbij je je kindje kan integreren in de oefeningen, lekker laat doorslapen of gewoon rustig voeding geeft.

Afwisselend ook babymassage telkens op vrijdagmiddag om 13u15.
Meer info
Zwangerschapsyoga
In blijde verwachting van een klein wondertje?
Gun jezelf een moment van rust en tijd met je kindje in je buik.
Door de yogaoefeningen blijf je in beweging en houd je je lichaam soepel en sterk voor de bevalling.

Nadien kan je nog nagenieten van een heerlijke relaxatie in de hangmatten :-D
Schrijf in
Zo, hier weer een kleine update van de stand van zaken :-)
Heb je nog vragen? Laat niet na mij te mailen, berichten of kom eens langs!
Vriendinnen of zussen die ook zwanger zijn? Op zoek naar een geboortelijst of gewoon helemaal klaar voor een bezoekje in de winkel? Stuur hen zeker deze nieuwsbrief door :-D
Liefs,
Mirjana
 
Je hebt deze email ontvangen omdat je in het mailbestand zit van Yomi & Loutje.
Wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen?
 
 
 
 
© 2018 Yomi & Loutje